Flytning og opbevaring

Boligselskaber

Flere boligselskaber oplever desværre en stigning i antallet af lejere, der ikke betaler husleje og må tvangsflyttes, eller lejere der blot fraflytter og lader værdiløs indbo blive.

I henhold til lovgivning må tidligere lejeres ejendele ofte ikke blot bortskaffes, men skal først opbevares i en periode.

Vi tilbyder at tømme lejligheden for indbo og flytte dette til vores opbevaing.

Vi flytter også gerne til en anden adresse, eller hvor man måtte ønske at have indboet.

Vi er yderst konkurrencedygtige på både flytning og opbevaring.

Ring og aftal evt. et uforpligtende møde.

Flytning er en tillidssag, da man overlader sit indbo til andre mennesker.

Vi har i Alfa Service stor erfaring med flytning for såvel private som erhverv. Ligeledes har vi samarbejde med flere kommuner om sociale flytninger m.m.

Vi tømmer også gerne dødsboer og har aftale med flere advokat firmaer og ejendomsmæglere, som bruger vores ekspertise indenfor dette område.

Vi lægger stor vægt på at kunden føler sig tryg gennem hele processen. Vi er aldrig længere væk end et telefonopkald, og er altid behjælpelig med de problemstillinger, der ofte opstår ved en flytning.

Flytning er gerne en større proces, hvor der er mange ting at sørge for. Vi dækker de behov, som kunden har, og udfører ydelser som nedpakning, flytning, udpakning, bortskaffelse af affald, eller hvad kunden må have af ønsker.

Vi udlåner gratis flyttekasser.

Kniber det med pladsen opbevarer vi gerne indbo for kortere eller længere perioder. Indboet står i sikkerhed i tørre og opvarmede lokaler.

Få et tilbud

Udfyld formularen nedenfor og så kommer vi med et tilbud på den helt rette behandling til dig.

Top