Erhvervsrengøring

Rengøringsfirma for virksomheder i Holstebro og omegn

Hos rengøringsfirma Alfa Service hjælper vi også med erhvervsrengøring, og har stor erfaring i byer som Holstebro, Lemvig og Struer. Vores dygtige rengøringspersonale står altid klar til at hjælpe med deres viden og ekspertise om erhvervsrengøring. Som professionelt rengøringsfirma varetager vi alle typer af erhvervsrengøring, og har som rengøringsfirma stor erfaring med at hjælpe med at holde vores kunders arbejdspladser pletfrie. Vores service er diskret og kan tilpasses dine behov, således din arbejdsplads altid er ren og overskuelig.

 

Vores rengøringsfirma tilbyder blandt andet:

 

En skinnende arbejdsplads

Alfa Service er lig med den bedste service, og vi gør ingen undtagelser. Vores rengøringsservice er fleksibel, og bliver skræddersyet så den passer til lige nøjagtigt dine behov. En snavset arbejdsplads er en ineffektiv arbejdsplads. Vi gør derfor en dyd ud af altid at levere et stykke kvalitetsarbejde, og vi har stor erfaring med alt inden for erhvervsrengøring.

 

Ét rengøringsfirma med hele pakken

Du kan trygt overlade al rengøringen til os. Rengøringsfirma Alfa Service udfører både den helt store hovedrengøring og de små opgaver, men uanset omfanget af opgaven skal vi nok komme snavset til livs på den bedst mulige vis. Vi medbringer selv vores rengøringsmidler og rengøringsartikler, så du kan være sikker på, at hverken gulve eller møbler tager skade.

 

Skal vi også hjælpe dig med rengøringen i din virksomhed?

Hos Alfa Service går vi rigtig langt for vores kunder. Derfor vejleder vi dig gerne, hvis du er i tvivl om, hvad din arbejdsplads har brug for. Ønsker din virksomhed et diskret rengøringsfirma til erhvervsrengøring i området omkring Struer, Holstebro og Lemvig, så er du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 25 34 23 81. Du kan også kontakte os via e-mail: info@alfa-service.dk, hvis du har brug for hjælp, eller hvis du vil vide mere om vores rengøringsservice.

Vi tilbyder desværre ikke rengøring for private. 

 

Erhvervsrengøring Holstebro, Lemvig, Struer

Få et tilbud

Udfyld formularen nedenfor og så kommer vi med et tilbud på den helt rette behandling til dig.

Top