Flyttefirma i Holstebro, Struer og Lemvig

Flyttefirma

 

Er du på udkig efter et kompetent flyttefirma i nærheden af Holstebro eller Lemvig? Hos Alfa Service har vi mange års erfaring med flytning for såvel private som erhvervsdrivende, ligesom vi ofte samarbejder med kommuner om sociale flytninger mm. Vi lægger vægt på at flytningen foregår sikkert og effektivt. Derfor er vi altid behjælpelige ved de problemstillinger som ofte opstår i forbindelse med en flytning, herunder: 

 

 

Vi udlåner gratis flyttekasser og vi er aldrig mere end et telefonopkald væk. Uanset anledningen kan du være tryg ved, at vi løser opgaven effektivt og påpasseligt til den aftalte tid og pris.

 

Opbevaring

Som erfarent flyttefirma ved vi at det kan knibe med pladsen omkring en flytning eller ønsker du blot at have dit inventar opbevaret i en overgangsperiode? Hos Alfa Service tilbyder vi sikker opbevaring af dine ejendele. De bliver placeret i tørre, opvarmede og naturligvis aflåste lokaler. Der er mulighed for at arrangere opbevaring for både korte og længere perioder, og vi bestræber os i det hele taget på at være så fleksible som muligt, så vi som flyttefirma er i stand til at imødekomme dine behov.

 

Kontakt vores flyttefirma for et uforpligtende tilbud

Vi arbejder primært i Holstebro, Lemvig, Stuer og omegn. Men vi er enormt fleksible - så tag endelig kontakt til vores flyttefirma på tlf. 25 34 23 81 og hør nærmere, uanset hvor du befinder dig.

 

Vi kan også hjælpe med skadeservice og vinduespolering

Få et tilbud

Udfyld formularen nedenfor og så kommer vi med et tilbud på den helt rette behandling til dig.

Top