Få et tilbud

Udfyld formularen nedenfor og så kommer vi med et tilbud på den helt rette behandling til dig.

Byggeplads - rengøring

 

Hos rengøringsfirmaet, Alfa Service, ved vi godt, at jo renere og mere ryddelig en byggeplads er, jo bedre arbejder man. Derfor tilbyder vi rengøring af jeres byggeplads i Holstebro, Lemvig, Struer og omegn. Vi er et rengøringsfirma, der er vant til at hjælpe firmaet med de opgaver som de ikke altid selv har tid til, og vi har fuld forståelse for, at det ødelægger håndværkerens arbejdsgang, hvis han selv skal rydde op og gøre rent midt i arbejdet. For at sikre effektiviteten på byggepladsen tilbyder vi hjælp til oprydnings- og rengøringsopgaver, både før, under og efter byggeriet.

 

En ren byggeplads er en sikker byggeplads

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige rengøringsservices, som vi har erfaring med er vigtige på en byggeplads. Ikke alene er det mere overskueligt med en ryddelig arbejdsplads, men det er også mere sikkert. At få arbejdsskader af at falde i et stykke træ eller en gammel presenning er aldrig hensigtsmæssigt. Derfor kommer vi gerne og hjælper med at flytte materialer eller håndtere affald, så der ikke sker uventede ulykker.

 

Hos Alfa Service tilbyder vi blandt andet:

  • Oprydning
  • Affaldshåndtering
  • Flytning af materialer
  • Rengøring af skurvogne, beboelsesvogne, toiletvogne og pavilloner

 

Renskuret håndværk

Vi udfører også helt normal håndværkerrengøring Når byggeriet er afsluttet, kommer vi ud og gør rent, således at det gode håndværk fremstår endnu flottere. Et rent håndværk ser bare bedre ud, så uanset, hvornår i processen du har brug for en grundig rengøring, står vi klar med kost og spand. Udover rengøring, leverer vi blandt andet aftørringspapir, toiletpapir, sæbe, og så pudser vi gerne vinduerne, hvis de trænger. Du er velkommen til at kontakte os på +45 25 34 23 81 eller info@alfa-service.dk, hvis vi kan hjælpe med et godt tilbud.

Vi tilbyder desuden vinduespudsning, erhvervsrengøring og skadeservice, som f.eks. bekæmpelse af skimmelsvamp.

Få et tilbud

Udfyld formularen nedenfor og så kommer vi med et tilbud på den helt rette behandling til dig.

Top