Bekæmpelse af skimmelsvamp

Vi bekæmper skimmelsvamp hurtigt og effektivt

Skimmelsvamp er et stadig stigende problem, som bl.a. forværres ved, at vores huse til stadighed bliver mere tætte.

Skimmelsvamp er en alvorlig sag, som altid bør varetages af professionelle.

 

Erfaring med bekæmpelse af skimmelsvamp

Hos Alfa Service har vi stor erfaring med bekæmpelse af skimmelsvamp i områderne omkring Holstebro, Lemvig og Struer. Vi deltager løbende i aktuelle kurser og efteruddannelse, så vi altid er opdateret på den nyeste teknologi på området.

 

Håndtering og bekæmpelse

Det er vigtigt at håndtere en skimmelsag korrekt fra starten, lige fra man fastlægger omfanget af skaden og til der afsluttes med fugtmåling og grundig egenkontrol. Alle sager afsluttes med en grundig rapport omkring hele forløbet i sagen. Det er vigtigt at få professionelle til at foretage din bekæmpelse af skimmelsvamp. 

 

Vi har det rigtige udstyr

Der findes forskellige metoder til at måle fugtniveauet i bygningen samt at konstatere udbredelsen af skimmelsvampen. Vi analyserer med vores avancerede udstyr og laver herefter en plan for evt. affugtning og efterfølgende skimmelsanering. Er indbo og løsøre blevet forurenet, tager vi dette med og renser og desinficerer det.

 

Vi finder altid den bedste og mest økonomiske metode til at løse problemerne.

Har du behov for bekæmpelse af skimmelsvamp i Lemvig eller Struer?

Gennem vores mange års erfaring med bekæmpelse af skimmelsvamp i Holstebro og området omkring både Lemvig og Struer, kan vi hjælpe dig hvis du har et problem med netop skimmelsvamp. Har du problemer med skimmelsvamp eller ønsker du blot en rådgivende snak, så er du velkommen til at kontakte os på +45 25 34 23 81  eller info@alfa-service.dk.

Vi har god erfaring med forskellige former for skadeservice, og kan også være behjælpelig med bl.a. erhvervsrengøring og vinduespolering.

Billeder

Få et tilbud

Udfyld formularen nedenfor og så kommer vi med et tilbud på den helt rette behandling til dig.

Top