Skadeservice i Holstebro, Struer & Lemvig

Hvad er en skadeservice?

Er du på udkig efter professionel hjælp til udbedring af skader forårsaget af brand, skimmel, vand, hærværk eller andet? Hos Alfa Service har vi mange års erfaring med at foretage skadeservice. Vi er professionelle og effektive, og vi råder over tidssvarende udstyr til at foretage arbejdet. Vi arbejder bl.a. med:

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvorledes vi kan hjælpe med netop din opgave.

 

Skimmelsanering

Skimmelsvamp er et alvorligt problem som bliver stadig mere og mere udbredt. Hvis du har problemer med skimmelsvamp er det vigtigt at komme svampen til livs hurtigst muligt samt at udbedringen foretages af en professionel skadeservice. Hos Alfa Service er vi omhyggelige fra starten. Vi bruger avanceret måleudstyr til at kortlægge udbredelsen af skimmelsvampen og analysere problemerne, for derefter at lave en plan for affugtning og skimmelsanering. Slutteligt foretages en grundig egenkontrol og ethvert forløb afsluttes med en rapport omkring hele forløbet.

 

Tag kontakt til vores skadeservice

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt, og afgiver naturligvis glædeligt et uforpligtende tilbud. Så tag kontakt til vores skadeservice i dag på tlf. 25 34 23 81 og hør nærmere om dine muligheder for at komme skaderne til livs. 

Vi er beliggende i Holstebro og har også udført skadeservice i de omkringliggende byer som Struer og Lemvig.

Vi kan også hjælpe med erhvervsrengøring, vinduespolering og meget mere.

Få et tilbud

Udfyld formularen nedenfor og så kommer vi med et tilbud på den helt rette behandling til dig.

Top